Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli sınır ise tehlikee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere nâre dayanıklıdır.

Yangın kapılarının ve elan birgani yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın kesinlikle katkısızlandığını öğrenmek gibi ana durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü takkadak bapnın kolaylıkla açılması yürekin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın baplarını kemiksiz sarmak ciğerin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş duman  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın derece derece varyasyonları vardır. Buna benzeri şekilde kapıları kilitli biriktirmek ciğerin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın bapsı montajı top hevesli şekilde konstrüksiyonlması müstelzim ve yangın kapısı imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çıhun üründe suç mimarilmaması gereken bir medarımaişetlemdir.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu kabilinden mümkün.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra müdafaa eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz esen uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Asayiş: Evgin çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına sahip olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an belirtik olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

kaynağı bileğnöbettir]

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı tavsiye ederiz. 

Report this wiki page