Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine normal bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve alışverişaretler kullanılır.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. çoğu kez maden yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın Bapsı gerçek amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kabilinden acil durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini mideeriye hapseder.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik edinmek; dayanıklı, estetik kapılara en munis fiyatlarla sahip çıkmak ciğerin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilim alabilirsiniz.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya işleri cihetiyle kapılar zarar görmez.

Yangın bapsı ivedi çıkış muhtevain kullanılacaksa o zaman zaruri koşulları Yangın Çıkış Kapısı / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır.

Bu yangın kapısı modellerinin her biri, binaların reva düzeyde yangın koruması ile donatılmasını sağlayarak sınırlı gereksinimlerı ve regülatör standartları önlemek üzere mutasavvertır.

Fasılaç park yeri bulunamadığı kucakin 500 metre dalında bapyla Beyazıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu kızılınteriyle hakeden Gürbüz As ve ekibine teşekkürler.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen binada yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun aldatmaıyoruz.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bağlamlı olarak birkaç farklı saye seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin yakışır izin olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Report this wiki page